GS Schaad agentur

Vi er idag importør af de velkendte GS Schaad tvillinghjul fra Schweiz, vi sammensvejser selv delene med vor egne råfælge og står således også selv for maling.

GS Schaad har suverænt det største sortiment indenfor tvillinghjul.

Today we are the importer of the well-known GS Schaad dual wheels from Switzerland, we weld the parts ourselves with our own raw rims and we paint them ourselves as well.

GS Schaad has by far the largest range in dual wheels.

Da der anvendes de patenterede "halvkugler" er det ofte nok med blot 3 låse. Her med HD+ hvor man kan trække over 12000kg per kobling, hvorimod en krog/ øje sammensætning ikke kommer over 8000kg.

 • GS Schaad snaplåse

  Bemærk de højdejusterbare fødder for på låsene

 • GS Schaad sammenkobling

  Denne kuglesammenkobling giver mere højere styrke. HD+ kan klare mere end 12T

 • Traditionel sammenkobling

  Krog/ øje funktion med den fordel af at selve krogen kan overflyttes til ny og længere gevindstang, eksempelvis ved skift til anden maskine hvor indpresningen er anderledes på det indvendige hjul.

 • På-svejsning af øjer/ kalotter

  I dette tilfælde på en Case 310'er have man først forsøgt at anvende de i forvejen forborede huller som bl.a. bruges til hjulvægte, dette uden held og derefter på-svejset i korrekt position. Man kunne også bruge skiver med henholdsvis 10-20 og 30 graders hældning.

 • FORKERT placering af øjer/ kalotter

  Hvis dine GS Schaad hjul ikke fastholdes og korrekte koblinger er anvendt i henhold til effekt, skyldes det i 99% af situationerne forkert placerede adaptorer på maskinen. De SKAL så langt UD som overhovedet muligt, er grundreglen.

  Der er fristende at undgå at bore huller og bruge de iforvejen lavede til vægtklodser mm, MEN lad nu være, hvis ikke de sidder i korrekt position - DET GIVER KUN UNØDVENDIGE DRIFTSTOP OG EN MASSE TIDSSPILDE SAMT BØVL

 • Forskellige og nye udformninger

  Der findes en del forskellige udformninger på fælge, her er der tilfældigvis huller som fint kan bruges for på-montering af tvillinghjul.

Tilpasning af afstandsring på tvillinghjul

Binder dine ringe for meget i maskinens fælge, er her en simpel løsning og 2mm er oftest nok og det tager ikke lang tid. Vi bruger vores eget værktøj til dette, men en stor rørnøgle kan også klare jobbet

Kommentarer

05.11.2020 05:57

Kristian

Hej Jens
Det kan vi godt lave dog skal vi bare kende dine ID mål i fælge
du kan træffe mig på 22109941 eller send en sms

31.10.2020 20:51

Jens Peder Pedersen

Hej vil lige høre om jeg kan købe en løs mellemring til tvillinghjul hvor tvillinghjulet er 28 “ og traktoren har 24” hjul mvh Jens Peder pedersen

17.02.2020 18:16

Mikkel Klausen

Hej
Kan man handle direkte med jer?
Hvad koster 6 stk GS Schaad kuglesammenkoblinger og 2 stk GS Schaad snaplåse den lille model med gevindstang??
Mvh Mikkel Klausen